Deep trap

Prins în febra Ma Dong-seok (UnstoppableAshfall, Veteran) am găsit acest film intitulat Ham-jeong (Deep trap sau Exchange, are mai multe traduceri) care însă nu beneficiază de recenzii foarte bune. Dar cum nu strâmb din nas când vine vorba de acest actor, m-am băgat la film, vorba aia, este sud-coreean, cât de rău poate fi?

Un cuplu de însurăței dă de uscat când vine vorba de copulat, pur și simplu nu mai merge mecanismul, nici lubrifiat, nici manevrat manual sau oral, acest frichi-frichi erotic dă rateuri mari. Cauzele sunt multiple, nu stau acum să le penetrez în detaliu, le descoperiți și singuri.

Vrând să readucă niscai romantism în pat, că poate se ridică vreo idee mai potentă sub plapumă, cei doi se cărăbănesc pe-o insulă pentru o escapadă de câteva zile. Acolo dau peste un alt cuplu cu Ma Dong-seok (Train to BusanAlong with the gods: The two worldsAlong with the gods 2: The last 49 days) în rol de mascul plin de testosteron, care se bărbierește cu barda și vânează orice fel de animal ce are neșansa de a-i intra în bătaia puștii. Plus că își cam scatolcește consoarta mută.

Între cele două cupluri se interpune o prelungită serie de ocheade stinghere și până pornește acțiunea din film se duce jumătate de durată și ăștia încă se benoclează languros și libidinos unul la altul, cu intenții mai mult decât clare de mă plictisisem la culme de acest preludiu prelungit sec și fără roade.

La un moment dat se produce declicul și Ham-jeong (Deep trap) devine un simulacru de thriller de supraviețuire cu niscai accente horror.

Povestea nu strălucește deloc, aparent ar fi vrut să ascundă niște twist-uri pe la final, dar scenariul se dă singur de gol încă de pe la începuturi, așa că te cam prinzi care este îmbârligătura primordială a filmului.

Are câteva scene șocante diverse, de la mâncăruri care de care mai scârboase, toate aparent cu efect afrodiziac, până la secvențe de bunghi-bunghi erotic, dăm cu ciocanu-n nicovală să vedem dacă se și scoală. Filmul este chiar porcos, pentru că avem elemente cineaste japoneze, adică sunt momente blurate, semn că Ham-jeong o ia ușurel spre un soft pornache. M-a amuzat că toți erau la buca goală în film, mai puțin Ma Dong-seok (The gangster, the cop, the devil, Bad guys: Reign of chaos, Chronicles of evil), era atât de încotoșmănat de ziceai că este la Polul Nord. O țâță acolo, o pitulice dincolo, un fund mascul prin preajmă, doar Ma Dong-seok era cu șuba pe el prestând viguros pe la spate.

Deși pare că filmul are de toate, crime, violuri, măcelăriri de animale, capcane prin pădure, nu este deloc o producție interesantă din cauza unui scenariu neverosimil și a personajelor deloc plăcubile. Plus că n-am putut să mă obișnuiesc cu Ma Dong-seok în rol negativ, părea și cam plictisit că a nimerit într-un film cam bleah, fără zvâc și impotent din punct de vedere al tensiunii și al acțiunii.

Deep trap este un fel de survival movie, dar partea asta intervine mult prea târziu, când deja nici măcar o pilulă de Viagra nu mi-ar mai fi trezit interesul pentru film. Acțiunea este sporadică și neinteresantă, prima jumătate este fâsâită, doar atmosfera bizară să zic că are ceva captivant în ea, deși personajele nu doar că n-au carismă, dar sunt tălâmbe rău, nu prea le merge mintea, păi dracu` ar mai face purici pe acolo având în vedere ce se petrece în văzul tuturor. Nici măcar psihopatul nu-i atât de malefic precum în alte filme, este și acesta un simplu clișeu ampulant (nu, n-am greșit cuvântul, așa am vrut să scriu)

Doar de dragul lui Ma Dong-seok (The flu, The five) îi bag lui Ham-jeong (Deep trap) la murat 4 ochi de bou.

2 out of 5 stars (2 / 5)

Trailer:

Link IMDB

About admin

Check Also

The roundup

The roundup este continuarea filmului The outlaws, iar rolul principal îi aparține bestiei actoriei sud-coreene, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.