Jane got a gun

Jane got a fun

1.5 out of 5 stars (1,5 / 5)

Jane got a gun este un film presărat cu multe, extrem de multe probleme în realizarea lui, cu 2-3 schimbări de regizor, la fel și în rândul actorilor, a fost un du-te-vino mai ceva ca la o casă de toleranță.

Și asta se reflectă din plin în calitatea filmului, sau, mai degrabă, lipsa calității lui.

E un western cam prăfuit, cu o Jane fericită că i-a sosit bărbatul de pe unde dracu era el plecat, se pare că a fost să strângă niște fier vechi, doar că l-a adus acasă sub forma gloanțelor înfipte în propriul trup.

Fără prea multe cuvinte, că nu mai putea vorbi, aflăm că a fost ciuruit de gașca lui Bishop care vine după ei, care pentru omor, care pentru futai, ghiciți voi care ce rol ar urma să aibă.

Jane, cam neajutorată și cu un puradel bine prins de fustele ei, se vede nevoită să apeleze la gagiul ei din tinerețe pentru ajutor împotriva derbedeilor tot mai aproape de ei.

Filmul e al dracului de plictisitor, în mare parte e compus din flashback-uri care ne prezintă povestea lui Jane, a soțului și a iubitului inițial, flashback-uri amestecate cu scene îndelungi de trăncăneală inutilă băgată la umplutură, pentru a trece timpul până când ajung bandiții pentru a se pune de-o bătută.

Deci acțiune ioc vreo 100 de minute, doar finalul ce este cât de cât mai agitat, cu o luptă acerbă între trioul amoros și gașca de nelegiuiți.

Păcat de actori, că-s tare faini, Natalie Portman, Joel Edgerton și Ewan McGregor (parcă e o reuniune Star Wars – trilogia muci) s-au cam păcălit jucând în Jane got a gun.

Un film clar de evitat, sunt alte western-uri mai recente mult mai incitante decât șueta asta de adormit neuronii de parcă mie mi se îndoia de povestea lor din trecut, eu voiam de la un western pușcoace și dueluri, nu lacrimogene a la Simona cum dracu o mai cheamă de la A1.

Jane got a gun primește un 3, așa, doar că-s băiat fain.

 

Trailer:

Link IMDB

Link RottenTomatoes

About admin

Check Also

Firestarter

V-ați săturat de remake-uri? Dacă nu, Firestarter vă potolește setea de regurgitări cinematografice, fiind o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.