A.X.L.

A.X.L.

PRI 015 – A.X.L.

Dumnezeule, ce film prost a fost A.X.L., încă o dovadă cum o premisă destul de interesantă este pur și simplu îngropată din cauza unui scenariu absolut imbecil.

Dintr-o facilitate guvernamentală mai prost păzită ca un liceu autohton, un câine robotizat high-tech, conceput să fie un ajutor de neprețuit soldatului în război, scapă, fără să ni se ofere un motiv coerent, și se pripășește într-o zonă izolată.

Aici dă peste un puștan, Miles, un adolescent care se pricepe bine la mecanică și cu care javra metalică se împrietenește.

Și cam atât. Tot filmul, scurt de altfel, constă într-un joc de aport între coșatul Miles și jigodia supertehnologizată.

Se mai bagă-n seamă și un rival al lui Miles care se ia la trântă cu potaia de metal, nu lipsește nici gagica băgătoare de râcă între testosteronizați, iar la final se introduce-n scenă și armata care-și dorește lătrătorul milionar înapoi.

A.X.L. este un film cu un scenariu debil, mă uitam gură cască, necrezând cât de stupid este, nu pot să cred că ar putea prinde la adolescenți. Dacă da, mi-am pierdut speranța în viitor.

Potaia aia este atât de avansată tehnologic încât nu are sisteme de apărare împotriva atacatorilor, nu are un rahat de GPS, de tracker, de localizator, astfel încât creatorii lui să nu trimită un miliard de drone pe urmele lui, are o armură ușor penetrabilă, dacă dai cu o scobitoare în el, deja îl pui pe spate, merge pe combustibil banal și orice ciumpalac de adolescent îi vine de hac cu o amărâtă de brichetă.

Și este atât de sofisticat construit încât, distrus aproape în totalitate, A.X.L. este reparat aproape de la 0 de un puști oarecare într-un garaj obișnuit, fără cine știe ce ustensile sofisticate.

Cât despre actorie, ce dracu să mai comentez când toată lumea reacționează la văzul unui monstru de câine robotizat înfiorător de parcă ar fi pus ochii pe un chihuahua drăguț. Pe bune, orice om normal dacă ar fi văzut o hardughie de metal scrâșnind din dinți în direcția lui s-ar fi răhățit pe el de frică, nicidecum nu ar fi exclamat: Cuțu-cuțu!!!

A.X.L. începe inutil și se termină degeaba, făcut doar să am eu material de caterincă.

Nota 2

1 out of 5 stars (1 / 5)

Trailer:

Link IMDB

Link RottenTomatoes

About admin

Check Also

A man of reason

A man of reason

A man of reason (Bohoja) vine din Coreea de Sud și vrea să ne încânte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *