Drunk parents

Drunk parentsPRI 007 – Drunk parents

Drunk parents este o comedie care urmărește aventurile a doi părinți treziți pe cap cu mult timp liber pentru că tocmai și-au expediat odrasla la facultate.

Astfel, Frank (Alec Baldwin) și Nancy (Salma Hayek) neștiind ce naiba să facă acum, nemaiavând de cine să îngrijească, se apucă, așa cum spune și titlul filmului, de băut, că doar ce naiba să faci altceva util cu timpul liber? Cum unul dintre vecini o întinde prin Nepal, iată că părinții au de muncă, trebuind să aibă grijă de vila luxoasă încredințată de vecin.

Normal că la beție celor doi le vin tot felul de idei năstrușnice, una dintre ele fiind închirierea vilei pentru a mai înhăța niscai gologani.

Și de aici pornesc toate problemele lor ulterioare pentru că la anunț răspunde un personaj ce nu prea are ce căuta prin peisaj și uite așa cei doi se bagă în tot felul de aventuri, lovindu-se de o serie de scursuri, de la prădători sexuali la răpitori, de la jefuitori la vagabonzi.

Recunosc, porcul din mine a intrat la film doar datorită prezenței pe poster a actriței Salma Hayek, cu gândul că dacă este filmul execrabil, măcar am cu ce-mi clăti ochii.

Și am avut dreptate, filmul este una dintre cele mai seci comedii pe care le-am văzut în ultimii ani, nu am râs absolut deloc, poantele sunt dintre cele mai banale și au ca numitor comun vulgaritatea.

Deși peripețiile prin care trec Frank și Nancy ar fi putut genera destule faze amuzante, scenaristul (care a scris și Grown ups 2 și cu asta am zis totul) se rezumă la niște glume de rahat ce sunt la îndemâna unui spărgător de semințe, doar că ăla ți le-ar zice pe gratis, nu pe bani, ca aici.

Nu îmi vine să cred cât de sec a fost Drunk parents, nici măcar o schijă de glumă de inteligentă, se face legătură între faze trecând de la o înjurătură la alta și cam atât. Nu este nici măcar un film din ăla atât de prost încât ajungi să râzi de el.

Probabil și o colonoscopie este mai amuzantă decât spălătura asta de film.

Oare să fi ajuns actorii din film la fundul sacului de acceptă dejecții ca Drunk parents? Hai că pe unul dintre ei, care apare într-un cameo, îl înțeleg, este obișnuit să apară în astfel de răgălii, dar cei principali? Cred că au fost beți când au semnat contractele.

Singurul motiv pentru care îi dau un 3, și am spus-o deja, este că pentru că-s porc și măcar am văzut-o în toată splendoarea ei pe Salma Hayek. Atât.

1.5 out of 5 stars (1,5 / 5)

Trailer:

Link IMDB

Link RottenTomatoes

About admin

Check Also

Le salaire de la peur

Le salaire de la peur

PRI 089 Le salaire de la peur este un film de acțiune francez din 2024 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *