How to train your dragon 3: Hidden world

How to train your dragon 3: Hidden world

How to train your dragon 3: Hidden world este concluzia grandioasă a poveștii de prietenie dintre Hiccup, un tânăr lider viking, și Toothless, un dragon Night fury, ultimul din specia sa. Cum au ajuns să devină prieteni la cataramă nu rămâne decât să aflați din primele două filme.

Hidden world reia povestea la ceva vreme de la finalul părții secunde, acum oamenii și dragonii trăiesc într-o armonie totală, desigur, cu problemele cauzate de diferențele dintre cele două specii.

Viața este totuși una liniștită, dragostea mișună peste tot, atât printre dragoni, dar și printre oameni, Hiccup continuând să-i facă ochi dulci lui Astrid.

Doar Toothless pare mai amărât, neavând cu cine-și petrece timpul intim, fiind unic, fără pereche.

Totul se schimbă pentru că în timpul unei misiuni de salvare pusă la cale de Hiccup pentru a elibera câțiva dragoni capturați de oameni împuțiți, acesta și gașca sa calcă pe cozi pe cine nu trebuie și vikingii noștri bravi se văd puși în fața unui adversar formidabil în persoana lui Grimmel, vânătorul suprem de dragoni, angajat de cei deposedați de dragoni pentru a-l ucide pe Toothless.

Singura soluție este ca întreaga comunitate să-și părăsească locația strămoșească și să găsească efemera Hidden World, care a existat până acum doar în povești marinărești.

Dar ceva bun tot iese din beleaua asta pentru că intră-n scenă o Light Fury și al nostru Toothless se topește de tot la vederea frumoasei femele din specia sa.

Astfel, pe lângă rezolvarea amenințării tot mai stringente venită din partea lui Grimmel, Hiccup trebuie să se transforme și în profesor de lipeală, încercând să-l învețe pe Toothless diverse tehnici de impresionat fetele.

How to train your dragon 3: Hidden world este o animație senzațională din toate punctele de vedere.

Acțiunea abundă în acest film, de la misiunea de salvare până la luptele epice de la final între vikingii care vor doar pace și lacheii lui Grimmel care sunt chitiți pe capturatul dragonilor, avem parte de destule răfuieli incitante și interesante, chiar dacă nu atât de violente pe care mi-aș fi dorit, am uitat la un moment dat că urmăresc un film, totuși, pentru copii.

Cu toate astea, Hidden World este cel mai sumbru film din trilogie, abordând niște teme serioase care vor atrage atenția părinților.

Apoi comedia este excelentă și umorul cade în principal în cârca lui Toothless, nu poți sta încruntat când îi vezi încercările nepricepute de a-și impresiona prietena, ce să mai, zâmbeam cu gura până la urechi văzându-l pe Toothless făcându-se de râs prin stinghereala de care dădea dovadă în planurile sale de cucerire. Sincer să fiu, uneori parcă s-a depășit limita și anumite gesturi deja nu mai îndreptate spre cei mici, dar nu m-a deranjat absolut deloc asta.

De asemenea, relația simbiotică dintre oameni și dragoni generează și ea multe momente hazlii.

Animația este excelentă și arată magnific și am rămas de-a dreptul transfixiat la splendoarea din Hidden World, rar mi-a fost dat să văd ceva atât de frumos, de sublim colorat și plin de viață, rămăsesem înmărmurit la vederea acelei locații exotice  .

Nu lipsește nici dramatismul pentru că personajul negativ este unul bine construit și cu adevărat înfricoșător și periculos și deși este vorba de-o animație și știi că nu are ce să se întâmple rău, cu toate astea am ajuns să mă tem pentru viețile personajelor principale (oameni și dragoni), atât de amenințător era Grimmel.

Pe la jumătatea filmului mi-am zis în minte că dacă reușește să mă facă să plâng, atunci îi dau notă maximă. Și a reușit să o facă nu o dată, ci de două ori, pur și simplu mi-au dat lacrimile la cât de frumos și înduioșător este filmul care transmite atât de multă emoție cu atât de puține cuvinte încât am aplaudat ca un copil mic la final.

Nu am ce reproșuri să-i aduc filmului, pentru mine este perfect, animația este excelentă, scenariul captivant, povestea amuzantă, dar și tristă, aventurile sunt pline de imaginație, dragoste și dramatism, muzica îți încălzește sufletul, personajele îți cad cu tronc și îți intră la inimă, simți că faci parte din familia lor, filmul are de toate pentru toți, atât cei mici, cât și cei mari au câte ceva de învățat din film.

Ce este drept, sunt și foarte subiectiv pentru că primele două filme au un loc aparte în inima mea.

How to train your dragon 3: Hidden world este un final perfect pentru, îndrăznesc să spun, una dintre cele mai bune trilogii, nu doar animate, ci în general. Cu siguranță pentru mine este cea mai bună trilogie animată, trecând peste Toy story.

Mă așteptam să fie bun filmul, dar nici chiar așa, wow, iată că nu s-a terminat prima lună a anului și deja a venit primul 10.

 

5 out of 5 stars (5 / 5)

Trailer:

Link IMDB

Link RottenTomatoes

About admin

Check Also

My neighbors the Yamadas

My neighbors the Yamadas

Hôhokekyo tonari no Yamada-kun, nah, jucați-o p-asta. Hai să vă scutesc de un chin, este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *