Mammalia

MammaliaAm auzit că Mammalia ar fi un film inspirat din folcloristica autohtonă așa că am depus efortul să mă duc în alt oraș să îl văd.

 

🎬 Mammalia – Premisă

Aici am mari dificultăți în a explica povestea din spatele acestui film, dacă îl pot numi așa.

Noroc cu Cinemagia care zice că-i un fel de călătorie suprarealistă a la Beau is afraid întru descoperirea sinelui.

Un nene ce bate la poarta vârstei de 40 de ani o ia teleleu pe câmpii încercând să își dea seama cum stă la capitolul masculinitate.

Asta în timp ce viața lui personală și cariera încep să se scufunde încet în hățișul problemelor și necunoscutului.

Cred, habar nu am.

 

💭 Mammalia – Comentariu 🍿

OK, nu mai rezist cu misterul, probabil, nu mă pronunț încă, ăsta este cel mai imbecil film, implicit și cea mai mare mizerie, pe care am pus ochii.

Nu anul ăsta, nu decada asta, ci de când mă uit eu la filme, de circa 10.000 de pelicule.

Este lipsit de orice dram de logică, scenele sunt editate haotic, nu există nicio legătură între ele, iar povestea lipsește cu desăvârșire.

Sau, că există și șansa asta, filmul este „atât de genial‟ încât n-am înțeles eu nimic din el.

Încă din start mi-am dat seama ce fel de poamă belită va fi Mammalia pentru că mă uitam la niște personaje într-o baltă care gemeau.

Și gemeau, și gemeau, mai ceva ca într-o franciză porno cu orgii.

Pe bune, nu exagerez, mi-au cedat nervii încă de la prima scenă și voiam să plec din sală, dar erau ușile zăvorâte.

Toate scenele țin de 4-5 ori mai mult decât este cazul, ceea ce face ca secvența cu cerul înstelat din Boss să fie deja o capodoperă a cinematografiei mondiale.

Producția pare special realizată pentru a testa răbdarea privitorului, pentru a vedea cât rezistă înainte de a-și băga mielu` ciclop în el de film și să evacueze incinta cinematografului.

Eu cred că regizorul, care este și autorul lui Pentru mine tu ești Ceaușescu, a mers la Bălăceanca și a ales 6-7 dintre cei mai țăcăniți nebuni pentru acest experiment.

Le-a pus în mână câte o cameră de filmat și i-a lăsat să umble teleleu cu ea. Și imaginile capturate au reprezentat scenele separate ale filmului.

Mammalia

 

Nici nu are vreo importanță în ce ordine vizionați secvențele, că sunt micro filme absurde ce nu au sens.

O să dau câteva spoilere, că altceva nu am ce mai comenta pe seama acestui Mammalia.

Și dacă vă ofensați, ei bine, să fiu în ton cu filmul, mi se belește prepuțul.

Oricum nu va urmări nici dracu` acest film, fiind un alt eșec colosal al industriei autohtone care irosește cu nonșalanță banii publici.

Așadar, una doarme cu găoaza la vedere și camera stă fixată pe ea. O umbră enigmatică începe să se întindă pe pat îndreptându-se spre trupul gol care visează frumos.

Ce să fie, oare ce să fie?

Umbra-i penilă pentru că nu-i decât mătărânga personajului ce intră în procesul de erecție. Nu personajul, ci instrumentul carnal cu care produce unt lichid.

Apoi mergem în baie și ne uităm o eternitate la același personaj care se uită la cocoșelul intrat la apă care a uitat să mai strige cucurigu.

O altă scenă are loc într-o pădure unde doi homosexuali povestesc ceva aiurea în timp ce pe fundal se aud zgomote puternice generate de activități diverse de penetrare masculină.

Și asta este tot filmul, scene incoerente, lipsite de orice legătură între ele, care nu se mai termină.

Luați de interpretați, dacă puteți, că eu am fost supus unui potent proces de eroziune nervoasă în cele aproape 90 de minute cât a durat supliciul.

Bine, undeva în anusul poveștii sunt niște urme maronii care încearcă să atace subiecte la modă precum homofobia, identitatea de gen, emascularea și altele asemenea.

Însă scenariștii au schițat doar o idee generală, au auzit ei că sunt la mare căutare asemenea subiecte și au zis să nu pice de fraieri și să profite de acest val contemporan de teme profunde.

Doar că n-au avut habar cu ce se mănâncă, au făcut ca românul care își dă cu părerea despre orice, având impresia că este expert, dar el săracul nu știe diferența intre inervat și enervat.

Când s-a gătat filmul, puteam deveni campion olimpic la sprint, ce Usain Bolt, ce Speedy Gonzales, ce Flash, i-am depășit pe toți când a venit vorba să țâșnesc afară.

 

🏆 Mammalia – Verdict 👍 sau 👎

În mod cert producția este una suprarealistă, dar mai degrabă se duce înspre coșmar narativ, nu este nicidecum ceva inteligent și filozofic.

Cică ar fi călătorie onirică, mai degrabă este una malahistă în care slobozul narativ este flasc și infertil.

Pe bune, asemenea artiști neînțeleși nici de clona din oglindă ar trebui trași la răspundere pentru astfel de dejecții.

De fapt nu ei, că n-au nicio vină, se cred genii artistice deasupra pulimii nămolite-n banalitate și au impresia că realizează creații inestimabile, dar nu-s decât flatulații snoabe.

Aici vinovați sunt cei care aprobă acordarea de finanțare din bugetul CNC-ului.

Chiar dacă aici doar vreo 250.000 de euro din cei 1 milion buget au venit de la CNC, tot este mult pentru căcatul ăsta abject.

O să păstrez filmul ăsta ca amintire și îl voi folosi pe post de șantaj când o să ajung în iad, că Satana mai repede m-ar lăsa pe mine să-l fierb la foc mic pe vecie decât să se uite la Mammalia.

Cum cu minus nu pot să notez, am să-i decalotez doar 1 penis inert, că aș vrea să scriu direct pulă, dar nu mă lasă bunul simț.

0.5 out of 5 stars (0,5 / 5)

YouTube #shorts

Trailer

IMDB

Rotten Tomatoes

About admin

Check Also

Challengers

Challengers

Am trecut de calificări și am ajuns pe tabloul principal al filmului Challengers, unul care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *