Outlaw king

Outlaw king

PRI 004 – Outlaw king

Netflix începe să ia avânt cu noi și noi producții, cea mai recentă urmărită de mine a fost Outlaw king.

Cine a fost mare fan Braveheart (de fapt, cine nu a fost?), atunci să știți că acțiunea este plasată în aceeași perioadă și îl urmărește pe Robert Bruce, un lord scoțian care se răscoală împotriva asupririi engleze și pornește la război într-o poveste de tipul David vs Goliath, Robert având doar o mână de oameni împotriva unei armate engleze bine înzestrate.

Cu toate astea, ceata lui papuc face prăpăd în rândul nemernicilor de englezi aroganți. Însă face suficient prăpăd sau doar îi enervează?

Asta rămâne să aflați din film, dacă nu știți deja din cărțile de istorie.

Nu se ridică nici pe departe la nivelul lui Braveheart, dar are destulă acțiune, intrigă, trădări și dramă cât să mențină interesul treaz. Nu are puncte cu adevărat forte, care să mă facă să țin minte filmul peste ani și ani, dar nici mari bube nu îi pot găsi astfel încât să-mi scot sabia încinsă și să îl înfierez.

Este un film cinstit, la obiect, fără pretenții de preamărire.

Parcă s-ar fi pretat mai bine la o miniserie, să aibă timp să construiască mai bine personajele că în afară de personajul interpretat de Chris Pine, în rest, Dumnezeu cu mila, se murea în stânga și în dreapta și habar nu aveam care cum era.

Mai sare Chris Pine dintr-un accent în altul, dar treacă-meargă, este un film care face să merite abonamentul la Netflix.

Nota 7

 

3.5 out of 5 stars (3,5 / 5)

Trailer:

Link IMDB

Link RottenTomatoes

About admin

Check Also

A man of reason

A man of reason

A man of reason (Bohoja) vine din Coreea de Sud și vrea să ne încânte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *