Te despart de nu te vezi

Te despart de nu te vezi🎭📜 TE DESPART DE NU TE VEZI – Spectacol de teatru (Monica Odagiu, Paul Ipate, Cosmin Seleși)

 

🎬 Un tânăr antreprenor are o firmă specializată în despărțit oamenii care nu au curajul să o facă singuri. Așadar, el este omul cu veștile proaste că o relație s-a terminat.

Însă în momentul în care trebuie să vină cu un asemenea anunț pentru o fostă de-ale sale, fără să știe asta în prealabil, profesionalismul îi este pus la grele încercări.

 

🍿 Este o piesă de teatru combinată un pic și cu un număr de stand-up la început, unul dintre personaje comunicând direct cu audiența, ca o spargere a peretelui al patrulea.

Ba chiar, în funcție de circumstanțe, interacționează direct cu ea.

Genul este clar, o comedie get beget, fără incursiuni în alte teritorii mai sumbre sau cu potență filozofică.

Nu nene, se râde pe rupte aici. Mult și bine.

Și asta nu pentru că ar fi textul unul neapărat incredibil de amuzant. Că nu l-am găsit cine știe ce inteligent sau cu replici cu vreun substrat profund.

Amuzamentul rezultă din modul în care interpretează actorii, fiind o piesă mai tinerească, pe gustul celor care abundă în prospețime trupească și poftă de viață.

Debordează de energie pozitivă, actorii sunt niște zvârlugi care nu stau locului o clipă atât fizic, cât și verbal, și asta duce la crearea unei atmosfere joviale, dar întotdeauna la un pas de scandal.

Te despart de nu te vezi

 

Aș putea spune că jocul exagerat duce mai degrabă spre pamflet, ca și când în mod special sunt exacerbate anumite reacții pentru a amplifica mesajul transmis sau a intensifica efectul glumei.

Și, de ce să n-o spun pe aia dreapta, în aer plutește și o senzualitate chiar palpabilă care este emanată de prezenta actriței Monica Odagiu.

Băi, asta este, aștern pe hârtie ce a văzut ochiul, nu mă luați cu corectitudine politică și alte aiureli din astea, că nu sunt ușor de speriat.

Dacă doamna-i sexy și se folosește de acest atu din plin aici, trebuie să menționez asta, că sunt sincer, nu mă ascund pe după degete.

 

👍 sau 👎 Umorul este generat de situațiile stânjenitoare și de un concurs de împrejurări nefericite în care se regăsesc cele trei personaje care ajung să se cunoască unul pe celălalt mai mult decât și-ar fi dorit.

Este o diferență majoră în ritm față de Străini în noapte, spectacolul anterior pe care l-am urmărit, sunt ambele comedii, dar stilurile diferă mult.

Aici din letargic am devenit foarte energetic, am râs cu gura până la urechi și chiar am scuturat și o lacrimă, dar nu de tristețe, ci tot datorită râsului.

 

🏁 În mod cert îl va bine dispune până și pe cel mai morocănos om. Asta în ciuda faptului că piesa este destul de ușurică, nu are și ceva mai cerebral în ea. Dar nici nu trebuia, este suficientă exuberanța acestui trio pentru a mă determina să cumpăr 9 buchete de flori.

4.5 out of 5 stars (4,5 / 5)

About admin

Check Also

Fabrica de comedie

Fabrica de comedie

🎭📜 🎤 FABRICA DE COMEDIE – Spectacol de umor (Marius Florea Vizante, Gheorghe Ifrim, Leonid …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *