Destruction Los Angeles

Destruction Los Angeles

PRI 010 – Destruction Los Angeles

Știam de la început că Destruction Los Angeles va fi o porcărie de film, dar cum I`m a sucker pentru asemenea filme și cum aveam chef de un disaster movie, chiar și prost, l-am urmărit.

Povestea este monumental de generică și urmărește încercările disperate ale unei familii împrăștiate în toate punctele cardinale ale Los Angeles-ului de a se regăsi în timpul unui dezastru natural care macină piatră cu piatră orașul îngerilor.

După un cutremur destul de mare care zdruncină orașul, problemele devin tot mai grave pentru că un vulcan răsare ca prin minune în oraș și erupe.

Ideea seamănă izbitor cu cea din Volcano din 1997, a cărui acțiune are loc tot în Los Angeles.

Nu cred că mai are rost să mai povestesc din film pentru că deja l-ați văzut, chiar dacă sub altă denumire. Dacă deschideți dicționarul la cuvântul previzibil, o să primiți o palmă de la cuvânt pentru că știe că acolo căutați Destruction Los Angeles.

Efectele speciale sub dezastruoase, deși mă așteptam la așa ceva, nu am avut pretenții la ceva bun, nici măcar decent, se vede de la o poștă că filmul este incredibil de ieftin.

Actoria este și ea de toată jena, cu actori ce își fac veacul prin roluri secundare din filme și seriale de care nimeni nu a auzit și care adună la un loc o cantitate impresionantă de botox.

Scenariul cară după el un ocean de plot-holes și neconcordanțe logice, flăcările nu luminează în jur, se vede în mod clar post-producția aplicată anumitor scene pentru că în cazul unor explozii mașinile continuă să se deplaseze în liniște, dovadă că mai întâi au fost filmate niște scene normale și adăugate exploziile după, sunt folosite imagini de arhivă cu dezastre naturale, personajele au niște conversații absolut nerealiste, de parcă ar fi la plajă, nu în mijlocul unei apocalipse, unele reacții sunt atât de false și regizate încât m-a umflat râsul.

Dar Destruction Los Angeles face parte din rândul filmelor atât de proaste încât te simți bine. Ce să mai, deși efectele sunt execrabile, ne oferă tot ce trebuie într-un astfel de film, explozii la tot pasul, foc devastator, clădiri distruse, nori de cenușă, roci piroclastice înflăcărate care bombardează orașul și lavă înfierbântată care lasă prăpăd peste tot. Măcar lava a avut efecte mai realiste decât cea din Jurassic World: Fallen kingdom.

Finalul este stupid, mai stupid decât restul filmului, dar, sincer, nu mi-a părut rău de timpul consumat cu Destruction Los Angeles pentru că mi-a dat ce așteptam, un disaster movie debil dar distractiv pe alocuri.

Sub nicio formă nu recomand acest film, dar comparativ cu alte filme care se vor horror dar sunt comedii sau care se vor comedii dar sunt mai amuzante ca o înmormântare, aici primești ce ți se promite.

Dar oricât de darnic sunt, tot nu pot să îi dau mai mult de un 3.

1.5 out of 5 stars (1,5 / 5)

Trailer:

Link IMDB

Link RottenTomatoes

About admin

Check Also

The beekeeper

The beekeeper

Jason Statham revine pe marile ecrane cu The beekeeper, un film de acțiune, că doar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *