Piranha 3DD

Piranha 3DD s-a vrut a fi original prin titlul său și nu s-a numit 4, ci a mai adăugat un D predecesorului său, Piranha 3D, cu evidente semnificații bustiere.

Ce râma mea pescărească să mai zic despre povestea din Piranha 3DD ce n-am mai scris la precedentele 3 filme? Că-s toate la fel, se mai schimbă un șurub pe ici, pe colo, dar mașinăria rămâne aceeași.

După ce Lake Victoria a ajuns o văgăună părăsită și decrepită din cauza evenimentelor din Piranha 3D, iată că peste un an, în Lake Cross (dacă am reținut bine), stă să se deschidă un parc acvatic patronat de un nene corupt care tot încearcă să fenteze legea.

Singura care se ia la trântă cu el este fiică-sa vitregă, Maddy, jucată de Danielle Panabaker (Time lapse – bun film, luați de urmăriți) care, întoarsă de la studii, nu vede cu ochi buni deschiderea parcului, cu înlocuirea salvamarilor cu stripperițe și crearea unui miniparc adult destinat nebuniilor obscene. Mai ales că sunt semne că piranha nu au dispărut definitiv din peisaj.

Ce să vezi mare surpriză, piranha reușesc cumva să supraviețuiască acțiunilor de epurare luate de autorități și se revarsă acum în noul parc acvatic unde distracția este în toi.

Filmul abandonează complet ideea sădită la finalul lui Piranha 3D și regurgitează aceeași poveste obosită.

Nu degeaba Piranha 3DD este în top 100 cele mai proaste filme pe IMDB pentru că, într-adevăr, este înfiorător de groaznic.

Nici celelalte filme nu-s cine știe ce, în special Piranha 2: The spawning, dar Piranha 3DD ia premiu cu coroniță când vine vorba de filme execrabile.

Trailerul este plin de bălegar fermentat pentru că „Double the action, Double the terror‟ pe dracu să-l ia de film, că nu se întâmplă nimic în el.

Piranha 3D, oricât de prost a fost ca scenariu, a livrat din plin pe partea de groază, dar aici nici urmă de așa ceva.

După ce că filmul abia se screme să atingă o oră și zece minute, primele 40 de minute sunt cu nimic.

Pe de o parte, am asistat la o combinație de dramă adolescentină cu un triunghi amoros între un macho tembel, gagica sfioasă și iubărețul secret pămpălău, o prostie din aia de udat chiloțeii puștoaicelor și care aproape că mi-a provocat vomă.

Pe de altă parte, Piranha 3DD se transformă într-o parodie extrem de proastă în care David Hasselhoff se autointerpretează, făcând mișto, total neinspirat, de rolul său din Baywatch. Să nu credeți că a atins fundul carierei, a apărut ulterior și în seria Sharknado.

Nu lipsește nici aici, ca și în Piranha 3D, partea obscenă, cu multe țâțe la purtător, dar nu au niciun farmec toate gagicele alea goale care se perindau așa, a neam prost, fără scop, fără idee, pe principiul: „Iaca sâni, ce vă trebuie mai mult de atât‟? În precedentul film măcar scenariul a încercat să fie un pic mai artistic, adică mameloanele alea erau prezente cu un scop pe ecrane.

Și când, într-un final, își dau drumul piranha, ce să vezi? Oleacă de sânge și cam atât. Până și peștii pare că și-au schimbat comportamentul, în loc să atace grămadă, stau mai mult de hârjoneală, speriind prada pe sub apă, gâdilând fetele la fofoloancă și extaziind masculii la babaroase.

Nu tu cadavre ronțăite complet, nu tu carne scurgându-se de pe oase, nu tu băi în sânge, nimic din ce mi-a încântat ochiul în Piranha 3D.

Ba chiar unele secvențe sunt de-a dreptul amuzante prin penibilitatea de care dau dovadă, neavând nicio treabă cu realitatea, ăia trei scenariști cred că n-au dat în viața lor pe la o oră de anatomie.

Pe undeva înțeleg, bugetul pentru acest film a fost de 5 ori mai mic decât filmul din 2010, dar asta nu este o scuză pentru un scenariu inapt. Nu aveam așteptări de poezii eminesciene, dar nici în halul ăsta să fiu luat de prost.

Wow, cât de oribil a fost din toate punctele de vedere!!!

Scenariștii nu au fost capabili să însceneze niște morți plauzibile și au transformat personajele în cei mai mari cretini posibili. Apropo de personaje, sunt dintre cele mai iritante și mai pline de clișee din câte poți vedea în filme. Și tot filmul este lipsit de sens, apar personaje care ar fi trebuit să fie moarte sau, cel puțin, grav rănite, dar acum nu au nici pe dracu, sunt cameo-uri penibile, ba chiar Iisus își face de cap pentru că învie niște morți din Piranha 3D pentru a ne defeca replici retarde în acest film.

Ah, să nu uit. Am scris că Piranha 3DD este aiuritor de dobitoc din punct de vedere al scenariului? Dacă da, atunci o repet. Nici măcar nu au încercat. Este printre cele mai proaste și leneșe scenarii de film. Dintotdeauna. Pentru totdeauna.

Așadar, fără alte cuvinte penetrante inutile, termin seria Piranha cu un mare 1 cât găozul prezentat cu lux de amănunte al unui personaj din film.

0.5 out of 5 stars (0,5 / 5)

Link IMDB

Link RottenTomatoes

About admin

Check Also

A quiet place: Day one

A quiet place: Day one

Este timpul să facem din nou liniște odată cu apariția lui A quiet place: Day …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *