Supercell

SupercellPRI 078

Nu mai căscasem ochii de ceva vreme la un disaster movie așa că am zis să văd care-i treaba cu Supercell.

 

🎬  Supercell – Premisă

Hai că nu vă bat la cap prea mult cu povestea acestui film deoarece este pe bază de furtuni.

Un adolescent vrea să calce pe urmele lu` tac-su zburat pe sus de-o tornadă și aruncat la pământ împachetat în noroi, numai bun de îngropat.

Ăsta mic, cam timid cu oamenii, dar tare țanțos când vine vorbe de alergat vânturi puternice, se pune pe treabă că i s-a năzărit să diclească o mare spirală vântoasă.

 

💭 Supercell – Comentariu 🍿

Romina VTM, dă-te la o parte, trece vijelios pe lângă tine Supercell care se instalează confortabil în fotoliul de lider în cursa pentru cel mai prost film al anului 2023.

N-am pretenții scenografice exagerate de la asemenea film, ai văzut unu, le-ai văzut pe toate.

Dar măcar dă-mi ceva palpitant, dacă ești chitit pe uragane, arată-mi niscai distrugeri să știu de ce pierd timpul cu tine.

Ei aș, Supercell este mai degrabă Supershit din acest punct de vedere pentru că nu se întâmplă absolut nimic interesant în film care să-l introducă în categoria disaster movies.

De fapt mă înșel, este într-adevăr un dezastru de film la toate capitolele. Și nici măcar nu exagerez așa cum îmi place destul de des să o fac.

Probabil 90% din Supercell a fost filmat într-un platou ieftin cu ecran verde în spate deoarece îmbinarea dintre actorii reali și decorurile adăugate digital este groaznică.

Se vede de la o poștă cât de falsă este toată imaginea, atât de amatoricească este realizată această producție.

Până și penibilele mele videouri pe YouTube arată mai profesionist făcute decât filmul ăsta.

Până și tornada din The wizard of Oz arată de 50 de ori mai bine decât așa-zisele furtuni bășite din Supercell.

De fapt, care furtuni? Că timp de vreo 50 de minute am asistat la o dramă leșinată de familie dezbinată de nenorocirile produse în trecut de spiritul prea aventurier al unora.

Că acțiune naturală ioc.

Și când apare, jur că fuiorul spiralat al tornadelor arătau ca o puță flască de porc impotent.

Nici măcar prezența unor nume mai acătării pe actorie, Anne Heche (RIP – Rest In Peace) și Alec Baldwin (RIP – Rest In Prison?) nu salvează filmul de la dezastru.

Bine, acum și eu fraier și cu memorie slabă, că am văzut trailerul la momentul lansării sale și am lăsat un comentariu pe YouTube, dar de atunci până acum am uitat.

Supercell

 

🏆 Supercell – Verdict 👍 sau 👎?

Nu sunt multe filme care-mi produc părere de rău că mi-au irosit timpul, până și alea execrabile au menirea de a mă amuza într-un fel sau altul, dar Supercell mi-a pus capac.

Este o fleșcăială inutilă, fără sens, fără zvâc, fără acțiune, fără scenariu, fără actorie, fără efecte speciale, n-are nici măcar o fărâmă de luminiță plasată în ochiul furtunii de care să mă agăț.

Cu siguranță este cel mai prost disaster movie pe care l-am văzut pentru că nu are dezastre naturale așa cum promite din titlu.

Păi Twister de acum aproape 30 de ani este capodoperă inestimabilă pe lângă această balegă fumegândă.

Vă dați seama cât de slab este dacă mă face să apreciez filmul cu maneliștii cocalari?

Dacă asta este Super Celulă, atunci și eu îi dau 1 p…endulă că și așa ăștia prin film nu prea știu oamenii cât este ora.

0.5 out of 5 stars (0,5 / 5)

Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=XOq5zmhQigc

IMDB

Rotten Tomatoes

About admin

Check Also

A man of reason

A man of reason

A man of reason (Bohoja) vine din Coreea de Sud și vrea să ne încânte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *