Bad trip

Cum eram într-o stare vegetativă și n-aveam chef de ceva greu, am dat peste Bad trip pe Netflix, un rip-off după filmele cu Borat.

Pseudo-filmul este despre doi nătărăi nătângi, Chris și Bud, care se înhamă la o lungă călătorie cu mașina din Florida până-n New York pentru că o gagică i-a făcut cu ochiul lui Chris și ăsta a interpretat semnul ca o invitație de nuntă și mesaje de turnat plozi la foc automat.

Dar cum cei doi sunt cam „dumbfucks‟, ratați autentici, nu se lipește de ei nicio slujbă mai acătării, deci portofelele lor sunt în post negru, n-au mașină, așa că o șutesc pe-a sorei lui Todd, o mașină toată roz denumită Bad Bitch. Sor-sa lui Todd, jucată de Tiffany Haddish (Night school, Girls trip), o evadată de la pușcărie, pornește pe urmele lor pentru a se răzbuna pentru pocinogul pogorât asupra ei.

Bad trip cu greu poate fi numit film, este o înșiruire de farse făcute de echipa de filmare unor cetățeni neștiutori și umorul este generat de reacțiile spectatorilor naivi care habar n-au ce se petrece.

Filmul este obscen, cei doi sunt cam mult timp cu râmele scoase la aerisire pentru un impact vizual cât mai vulgar, astfel încât umorul este unul de natură fizică, n-are nimic inteligent în el.

Nu prea am râs la film, doar vreo două scene au fost cu adevărat bombă, dar în rest nu m-a nimerit pe gustul meu de umor, nu mai am 14 ani să mă amuz la glumele retarde cu vomă în valuri, ejaculări viguroase și puțe false fluturând în aer.

Plus că și multe dintre farse nu erau deloc autentice, păreau prea regizate, adică pe bune, atât de proști sunt oamenii încât să confunde un om costumat în gorilă drept gorilă adevărată? Chiar atât de orbi să fie oamenii să nu vadă multele camere de filmat înșirate prin diferitele zone în locația unde se petrecea farsa? La dracu, se văd cameramanii în imagini, nici măcar nu se sinchisesc să se ascundă, deci efort cam 0 pe partea de veridicitate. Și secvențele nu au continuitate, explodează o mașină, chipurile în timpul unei farse, dar peste câteva secunde mașina nu mai ardea deloc, semn că „farsa‟ a fost filmată pe bucăți cu actori în rol de trecători aflați la momentul nepotrivit în locul nepotrivit.

Și ăștia chiar n-au habar cine-s Eric Andre (The lion king, Rough night) sau Tiffany Haddish (The kitchen, Like a boss), mai ales că mulți dintre cei implicați în așa-zisele farse sunt persoane de culoare? Hai că înțeleg ca un lăptos să nu-i știe, dar nici cafelele să nu-i recunoască? Haida-de, că pute, și nu vine mirosul de la gorila falsă.

Unele dintre farse sunt reale, reacțiile alea nu pot fi falsificate, dar per total, Bad trip este un film absurd, dement și stupid în întregimea lui.

Doar faptul că am râs de două ori, tot la niște poante pline de cretinism, dar împinse la extrem, mă determină să-i cumpăr 3 bilele la grădina zoologică.

1.5 out of 5 stars (1,5 / 5)

Link IMDB

Link RottenTomatoes

About admin

Check Also

Sabrina

Sabrina

M-a rugat cineva să-l ajut să o găsească pe Sabrina din 1954. Și dacă am …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *